top of page

Ella, Linus och älvorna

En äventyrssaga för barn
Finns att köpa nu!

Framsida.jpg

Ella, linus och älvorna

En äventyrssaga

När gammelfarmor berättar för barnen om hur det var förr tycker de att det är spännande. Hon berättar om troll och älvor, Näcken och tomtar. Men hur är det, finns de verkligen? Mamma tror inte det. Barnen, Linus och Ella, vet inte vad de ska tro. En vacker sommardag inträffar det något som gör mamma ledsen, men som leder barnen in i ett spännande äventyr. Något som får dem att häpna…

Ett spännande äventyr som passar utmärkt för högläsning för mindre barn från ca 3 år eller för större barn till ca 9 år som vill läsa den själv. 

Finns både som inbunden bok och e-bok.

Format: 17x22 cm
Sidantal: 44 sidor

ISBN: 9789177854241

Köp
Köp

Vad läsarna tycker...

"En fin gåva vid alla tillfällen."

"Monica Karlsson har skrivit den fantastiskt fina barnboken, "Ella, Linus och älvorna". En utmärkt present/julklapp till både barn och vuxna! Jag rekommenderar den varmt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

"Helt enkelt underbar."

"Mina barn älskade den, särskilt avsnitten med älvorna. De ville att jag skulle läsa den igen för dem så fort vi kom fram till slutet."

Om boken

"Jag har alltid älskat sagor"

Denna bok kom till efter ett par skrivarkurser under våren 2018.
Jag har alltid älskat sagor. Det som hände förr är nutidens sagor, och vår nutid kommer att bli framtidens berättelser och sagor. Min saga anknyter till gammal folktro och hur livet var förr. Tomtar, troll och älvor, finns de? Var det bara något man skrämde barn med av rent praktiska skäl? Vem kan bevisa att de finns, eller inte finns? Nu är boken här, både som inbunden bok och som e-bok. Mer om boken hittar du under fliken "Ella, Linus och älvorna". Där kan du också provläsa ett avsnitt.  Läs den själv, för dina barn eller barnbarn, eller låt de läskunniga barnen läsa själva.

 "Vill du att dina barn ska bli kloka, läs sagor för dem.

Om du vill att de ska bli ännu klokare, läs fler sagor för dem."

- Albert Einstein

bottom of page